Kinderkampen

Kinderen leren in hun kracht leren staan wanneer ze kunnen spelen & hierin leiderschap krijgen. Dat ze glunderen door talenten te mogen inzetten en hun blijmakers de volle aandacht geven. Dat ze door verbinding & verwondering hun zelfvertrouwen voelen groeien en hun talenten leren ontdekken. Het ontdekken van zichzelf!

Jezelf durven en kunnen zijn geeft immers rust en veiligheid.

Jezelf zijn betekent voor iedereen anders. Als volwassenen kunnen we het voorbeeld geven in het nemen van verantwoordelijkheid en het aangeven van grenzen. Een houding laten zien die echt is, waar je laat zien wat je voelt en denkt, waar je blundert en glundert.

Authentiek zijn is ook geloofwaardigheid en luisteren. Als je jezelf bent is het belangrijk om te leren luisteren naar jezelf. Dat je eerlijk kan zijn wanneer jij je jaloers, teleurgesteld, verward, trots, …. voelt en dat het juist goed is om dat te uiten. We creëren een open sfeer waar je goed en eerlijk kan praten.
Een veilige basis is nodig om écht jezelf te zijn.

Ik organiseer kinderkampen onder de vlag van De Glundertuin. Alle informatie over De Glundertuinen, prijzen en kampen vind je op https://www.deglundertuin.be/de-glundertuin.