Aanbod

Kinderen en jongeren willen graag de wereld ontdekken. Ze leren stappen, praten, lezen. Ze gaan naar school, kiezen één of meer hobby’s, maken vrienden. Gaandeweg gaan ze op ontdekkingstocht en zoeken ze wie ze zijn, wat ze graag doen, wat hun talenten zijn, welke waarden ze belangrijk vinden, wat hun noden en behoeften zijn. Kortom, ze schrijven stap voor stap hun eigen (levens)verhaal.

Ze stoten op kleine en grote euvels, ze verliezen zichzelf onderweg een beetje of ze willen gewoon graag iemand die hen helpt te ontdekken wie ze zijn.

Soms kunnen kinderen en jongeren wel wat extra hulp gebruiken om helderheid te scheppen. Ook grote mensen die deze kinderen en jongeren omringen, wil ik graag wat extra bagage geven om kleine mensen te begeleiden in hun ontwikkelingsproces.

Daarom ontwikkelde ik een specifiek aanbod voor kinderen en jongeren, hun plus- en pleegouders, leerkrachten, directies en scholen. Bij Foliant kan je terecht voor:

  • Coaching van kinderen en jongeren
  • Talentenbabbels (bv. als hulp bij een studie- of hobbykeuze)
  • Lezingen
  • Workshops

Foliant is een kleinschalige praktijk en staat steeds garant voor een mensgerichte, simpele en speelse aanpak.

Ik sta altijd open voor andere suggesties en ideeën, inclusief andere doelgroepen. Stuur een mailtje naar annelies@foliant.be als je van gedachten wil wisselen en om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.