Studiecoaching

Word je bedolven onder de cursussen en leerstof? Weet je niet waar eerst te beginnen? Heb je het moeilijk om je tijd in te delen? Heb je moeite om geconcentreerd te werken of om jezelf te motiveren? Heb je ook wel eens last van uitstelgedrag? Vallen de schoolresultaten tegen? Zoek je naar de juiste studiemethode?

Allemaal heel begrijpelijk want studeren leer je niet op één dag.

Ik help jou een studiemethode te ontwikkelen die bij jou past. Je krijgt tips en handvaten om met plezier én succesvol te studeren zodat je het leren leren voor altijd in je achterzak hebt. Want we moeten nu eenmaal allemaal door die schooltijd. Alles hangt af van het resultaat dat jij wil en wat je er zelf voor wil doen.

De volgende onderwerpen komen zeker aan bod:

  • Motivatie om te studeren
  • Leren verwerken van de leerstof (leerstrategieën en -methodes ontwikkelen)
  • Een dag-, week- en maandplanning opmaken (en uitvoeren)
  • Een aangename omgeving creëren

Omdat deze studiecoaching jou zou verder helpen, ga ik aan de slag met je eigen materiaal. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat zou kunnen werken vanuit jouw uniciteit en jouw noden. Daarom werk ik met verschillende tools en methodes om te vinden wat bij jou past.

De studiecoaching gebeurt individueel omwille van de persoonlijke noden en richt zich naar leerlingen van de lagere school en het middelbaar.

***

Elk traject start steeds met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij mij thuis of online en duurt 1 u tot 1.30u.

Kostprijs: 35 € per uur. De duurtijd en het aantal sessies spreken we samen af in functie van jouw specifieke noden. Reken op minimaal 3 sessies.

Voor meer informatie of de opstart van een coachingstraject kan je een mail sturen naar Annelies@foliant.be.